»
»
»
»
»
TENNIS | Roberto Bautista, eliminat en primera ronda de l’Obert d’Austràlia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

TENNIS | Roberto Bautista, eliminat en primera ronda de l’Obert d’Austràlia

El castellonenc Roberto Bautista Agut ha caigut eliminat en la primera ronda del Obert d’Austràlia de tennis, primer grand slam de la temporada. El seu bogí, el també espanyol Fernando Verdasco.

Ha sigut un partit sense massa història. El domini del jugador madrileny ha sigut total des de l’inici de l’encontre. La primera mànega ha sigut un obrir i tancar d’ulls. El 6-1 és aclaridor. A partit d’este moment, el jugador de Castelló, de 29 anys, va començar a desenvolupar el seu joc. Tant al segon com al tercer set, les dues mànegues han arribat fins l’empat a cinc jocs però a l’hora de la veritat, Verdasco ha sigut superior i ha guanyat el partit en tres sets.

Bautista acudia al torneig de Melbourne despres de proclamar-se campió a Auckland la setmana pasada despres de guanyar a la final a l’argentí Juan Martín del Potro i s’ha confirmat que Fernando Verdasco és un dels jugadors que pijor li ve al castellonenc perquè comptant amb este encontre, ha perdut quatre dels cinc enfrontaments que han disputat els dos jugadors.

Categorías Tenis
Salir de la versión móvil