»
»
»
TENNIS | El CT Vila-real subcampió d’Espanya infantil en categoría femenina

Durant la passada setmana es va celebrar a Catalunya el Campionat d’Espanya Infantil, en el qual la Comunitat Valenciana ha aconseguit ficar a un dels seus equips, el CT Vila-real en el podi final després d’un gran torneig del club castellonenc que no va poder fer res en la final davant una de les millors pedreres de tennis del país. Foto: CT Vila-real.

Camí difícil fins a la final

El club de Vila-real va arrancar el torneig havent de mesurar-se enfront del CT Albox, el campió d’Andalusia a qui van superar per un marcador de 2-0. Després de les bones sensacions de la primera ronda, els esperava el ET Alcalá, un dels grans favorits i a qui després de tres encontres on la igualtat va ser la tònica dominant, les xiques del club castellonencs van aconseguir vèncer per 2-1.

El resultat de 2-1 es va repetir en el duel de la Comunitat Valenciana, on les del Vila-real es van mesurar enfront d’un CA Montemar que no havia cedit cap punt, però les castellonenques van mostrar que anava a ser el seu torneig. Tampoc va poder fer res el club càntabre de la Reial Societat que va ser l’últim escull per a aconseguir la final.

El millor equip infantil d’Espanya, el CT Barcino que va vèncer tant en masculí com en femení, va superar amb contundència al Vila-real en un 2-0 que no entela la gran labor oferida per les castellonenques, que no apareixien en les travesses i que han aconseguit alçar-se amb el sub-campionat.

Montemar i València van caure en quarts

Els altres dos clubs de la Comunitat Valenciana classificats per al Campionat d’Espanya, CT València i CA Montemar van sucumbir en els quarts de final, on les que a la fi serien campiones i sub-campiones, les eliminarian respectivament per 2-0 i el ja comentat 2-1 del Vila-real a les alacantines.