»
»
»
BASKET | El TAU Castelló cau amb orgull al segon partit

El partit va començar molt mal per als castellonencs, que van veure com un gran parcial de l’equip de Melilla els feia prendre una bona renda amb el 20-8. Quan tot feia presagiar que l’encontre se semblaria al del divendres, va arribar la millor cara del conjunt castellonenc per a a poc a poc remuntar en el propi primer quart que va acabar 25-17. Amb una espectacular defensa en el segon quart, van aconseguir donar la volta al resultat i anar-se al descans per davant 35-38, deixant a un dels equips més anotadors amb tan sol 10 punts en tot el segon.

Després de la represa el partit es va tornar un constant intercanvi de colps, tots dos equips sumaven a l’una i l’encontre es va mantenir parell durant els 20 minutos que quedaven, tant és així, que la màxima distància en tota la segona meitat per a algun dels equips va ser de 3 punts. Es va entrar en l’última jugada amb 68-68 en el marcador, i la va tenir el TAU per a emportar-se’l, però la pilota no va voler entrar.

En la pròrroga un parcial de 5-0 acabaria condemnant a un TAU que havia començat guanyant el temps extra i de sobte es va veure a baix en el marcador. El Melilla va estar serè en els tirs lliures, i el conjunt de Castelló va fallar el triple que li va poder haver donat la possibilitat de jugar una altra pròrroga. Al final 83-80 i el Melilla que posa el 2-0.

La sèrie viatja ara fins a Castelló on divendres que ve es jugarà el tercer envit que esperem no siga definitiu i el conjunt d’Antonio Ten puga forçar una quart.