»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Arbitratge valencià per a la final de la Superlliga masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | Arbitratge valencià per a la final de la Superlliga masculina

 

Habitualment és dels que menys, o potser pijor, es parla a qualsevol partit, però des de Golsmedia volem destacar el gran arbitratge que van realitzar Mario Bernaola i Fran Ortega a la final de la Superlliga masculina.

La designació d’esta parella arbitral de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana suposa el colofó d’una excel.lent temporada.

Al pavelló de Son Moix de Mallorca va posar-se punt final al curs amb la disputa del tercer partit del play-off final, que, a la fi, va ser definitiu. L’equip del Can Ventura Palma ja acudia al partit despres d’haver-hi guanyat els dos partits a Almeria i tenia dos oportunitats de proclamar-se campió a casa. No ho va desaprofitar, a la primera, guanyant per tres sets a un, es convertia en campions de la lliga espanyola de voleibol.

Això si, amb l’atenta mirada desde dalt de la tarima arbitral de Mario Bernaola i des del costat de les banquetes de Fran Ortega. Els mateixos arbitres valencians estaven designats per a dirigir el quart partit que ja no va disputar-se.

 

Categorías Sin categoría