»
»
»
BÀSQUET | Ja en tenim campiones senior i júnior 2016/17

Calvestra Valencia BC, CBM Roquette Benifaió, Coycama NBF Castelló i Restaurante El Vasco Vila-real BC s’han proclamat campions a les finals disputades al pavelló 9 d’Octubre de Algemesí.

Calvestra Valencia BC, campió senior femení de la Comunitat Valenciana, ha superat a la final el Adesavi-UA per 62 a 50 en una gran remuntada a la segona part perquè al descans guanyaven les alacantines per onze punts (33-22).

Al seniors preferent, el CBM Roquette Benifaió ha superat el CB Nou Amics de Pego quasi des del inici. Un parcial de 21-6 al primer quart va deixar vista per a sentencia la final. Encara que les alacantines ho van intentar al llarg de tot el partit, les jugadores de Benifaió van defensar el seu avantatge amb éxit.

baloncesto femenino 2

En la categoría de junior preferent, el Coycama NBF Castelló ha superat El Pilar de València per 55 a 44 en un partit on s’imposaren les defenses.

Restaurante El Vasco Vila-real BC ha aconseguit el titol junior de primera zonal en guanyar a la prórroga el Melià Alicante Fundación Lucentum-Akra per 52 a 51 en un partit on l’equip de Castelló tingué avantatge a l’inici de l’encontre. El tems reglamentari va concloure amb empat a 40.