»
»
»
»
»
PÀDEL | Els favorits tenen que remuntar per a guanyar a Montemar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Els favorits tenen que remuntar per a guanyar a Montemar

Davant de centenars d’espectadors que plenaven la pista principal de pàdel del Club Atlético Montemar d’Alacant, es disputaren les finals d’un torneig plé d’emocions.

En dones, compareixia per primera volta a la final d’un 26*, amb només 14 anys, Marina Martínez, fent parella amb Jessica Castelló. En front, les primeres caps de sèrie, Lorena Figueres, amb 41, i Tamara Icardo. Un duel generacional que alçava tota la expectació possible.

Sorpresa inicial, perquè Martínez i Castelló guanyaven el primer set per 6 a 2 en un obrir i tancar d’ulls. A partir d’ací, la reacció de les favorites no es va fer esperar. Igualaren el partit despres d’un contundent 6/0 al segon set i arredoniren la remuntada guanyant el tercer per 6/1 confirmant el seu primer lloc al rànquing autonómic.

1a1433b2-bff6-40bb-9fe6-dd44d6560c14 2

En categoría masculina, es va repetir la història. Juanmi Such i Javier Palasí dominaren per complet la primera mànega per 6/2, deixant fòra de combat als germans Josete i Javi Rico, que tingueren que canviar el seu joc per a imposar-se al segon set per 6/1 i deixar-ho tot per al tercer i definitiu on es convertiren en un allau imposible de frenar per a Such i Palasí, que sucumbiren per 6/0 al set final. Els germans Rico continuaràn una setmana més com a millor parella de pàdel de la Comunitat Valenciana.

Gran vesprada de pàdel plena d’incertessa la vixcuda al Club Atlético Montemar.

Categorías Pádel