»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Els «taronja games» plenaràn la platja de la Malva-rosa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

POLIESPORTIU | Els «taronja games» plenaràn la platja de la Malva-rosa

Entre el 30 de juny i el 2 de juliol la platja de la Malva-rosa de València s’omplirà amb els «jocs esportius del valors». Així ho bateja Fran Martínez, el director d’esta iniciativa que compleix la segona edició.

S’introdueixen alguns canvis respecte a la edició de 2016 perquè s’agrupen les 3 seus del curs passat i es redueix l’activitat a quatre modalitats esportives: futbol-platja, una travesía de natació, bàsquet 3×3 i workout.

ok interior 1

Tot dins de l’anomenat «taronja festival», que des de la organització ho bategen com «una barra lliure d’activitats esportives, un aparador esportiu on poder ajudar a tots aquells que tenen diferents habilitats. Potenciarles amb modalitats esportives tan poc habituals com el futbol-flag (una mena de futbol americà) o el colp-bol (joc col.lectiu que es juga amb la mà i a un toc)«. Esports de platja al costat d’un escenari amb activitats de ball. Totes elles diurnes, segons els confirma la campionisima de taekwondo Karina Reis, organitzadora de l’event.

ok interior 2

Més de 10.000 metres quadrats, amb esport adaptat per a deficients visuals, per a cadira de rodes i per a tots aquells que vullguen participar-hi.

Una gran iniciativa on es barrejen la competició, l’entrenament i el joc col.lectiu que de segur ompliran la platja valenciana al llarg de tot el cap de setmana. Per a més informació www.taronjagames.com

Categorías Sin categoría