»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Santi Cañizares guanya el Rallye Cerámica 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | Santi Cañizares guanya el Rallye Cerámica 2017

Ja fa set anys que l’exporter del València CF, Santi Cañizares, va fixar-se als rallyes. S’ha convertir en un apassionat d’este tipo de velocitat. Com a jugador ja es comportava com un campió, de fet a data de hui estaria entre els triats per a convertir-se en el millor porter de la història del club de Mestalla. I ara, conduïnt, o vol remandre darrere.

Son ja 28 edicions les que enlluernen el Rally de la Cerámica, un dels més emblemàtics dels que es cel.lebren a la Comunitat Valenciana i que enguany a tornat a discòrrer per les carreteres de Castelló.

rally ceramica interior ok

I la història de esta carrera ens conta que el pilot valencià Santiago Carnicer, amb un Ford Fiesta R5, hi havia sigut el més ràpid durant el recorregut però, una volta finalitzat el traçat, els jutges han advertit una asistència il.legal la qual cosa li provocava una sanció que el descavalcava del primer lloc deixant a Cañizares com a campió. El pilot, amb el seu Porsche ho havia conseguit. És el major éxit fins ara a la carrera com a pilot del porter manxec.

Ho va expresar a traves de la xarcia social Twitter: «Hemos ganado el Rally de la Cerámica. No fuimos los más rápidos pero una exclusión final nos llevó a lo más alto del podio». Gran alegria per a l’equip MT Racing, per al seu copilot Ricardo Ranero i per a tots els seguidors del porter del monyo groc.

 

 

Categorías AutomovilismoMotor