»
»
»
»
»
TENNIS | Conclou la fase de Castelló del campionat autonòmic de veterans

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Conclou la fase de Castelló del campionat autonòmic de veterans

Este cap de setmana ha conclòs la fase provincial del Campionat de la Comunitat Valenciana de veterans a la província de Castelló.

Vicent Josep García, David Rubert, Manuel Ortiz i la parella formada per Andrés Gurrea i Vicent García han guanyat a les diferents categories en un torneig disputat al SCUDE Nules.

A la categoria de més de 35 anys, David Rubert s’imposà a la lliguete a quatre d isputada guanyant els tres partits: A Sergio Alepuz per 6/0 i 6/1; a Mario Sáez per 6/2, 6/1; y amb més problemes a Manuel Fernández en un maratonià partit, pel resultat de 3/6. 6/4 i 7/5.

tenis ok

Pel que fa als jugadors de més de 45 anys, Manuel Ortíz, que ixia com a quart cap de sèrie, va fer-se amb la victòria en superar Pedro Tel a la final per 6/2 i 6/0. Ortíz, qui va estar intractable, superà en semifinals en primer cap de sèrie, José Martí per un contundent 6/1 6/0.

Finalment, per a jugadors de més de 55 anys, Vicent Josep García va guanyar a la final a Andrés Gurrea per un doble 6/4 i als dobles, estos dos finalistes feien parella per a superar Vicente Martínez i Ximo García pel mateix marcador.

Categorías Tenis