»
»
»
»
»
VOLEI-PLATJA | Segona prova del Circuit Diputació de Castelló a Orpesa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEI-PLATJA | Segona prova del Circuit Diputació de Castelló a Orpesa

La platja de la Concha d’Orpesa va ser l’escenari triat per a la celebració de la segona prova del Circuit Diputació de Castelló de volei-platja, inclòs en el circuit autonòmic i valedor per al rànquing nacional. La costa d’Orpesa va vibrar amb grans trobades entre parelles arribades de tot el territori nacional.

Un total de 26 parelles en categoria masculina i de 16 en categoria femenina van tractar d’oferir la seua millor versió en l’arena, guanyant-se l’aplaudiment dels assistents amb punts de gran bellesa. Va ser, sense cap dubte, una gran jornada d’esport en la platja i que evidència que el volei està de moda, sobretot, en temporada estival.

Així, d’entre totes les parelles participants en la segona cita del torneig organitzat pel CV L’Illa-Grau un estiu més, els vencedors finals van ser en xics el duo format per Zdravko Kamenov i Joaquín Sacristán, els que van véncer en la final a la parella Mora-Naya. En tercera posició van finalitzar en esta ocasió la parella que componen els jugadors de l’UBE L’Illa-Grau Daniel Herrera i Henán Tovar.

En dones la final també va estar molt renyida, però finalment es va decantar a favor d’Olga Mateeva i Tania Mora, els que van superar en l’últim partit al duo Plá-Pérez.

L’Ajuntament d’Orpesa, com a patrocinador de la prova, no va voler faltar a la cita i el regidor de Festes, Dimas Albert, i el regidor de Joventut, Miguel Romero, van ser els encarregats d’entregar els trofeus a les parelles premiades.

La pròxima cita del Circuit Diputació de Castelló de Voley Platja serà el 23 de juliol en la platja del Gurugú en el que serà la final de la competició i en la que es preveu un important nombre de parelles participants tant en xics com en xiques.

Categorías Sin categoría