»
»
»
»
»
VELA | El valencià Alejandro Climent, campió de la Copa d’Espanya Kite 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VELA | El valencià Alejandro Climent, campió de la Copa d’Espanya Kite 2017

Condicions extraordinàries son les que van presentar-se a la ultima jornada de la Copa d’Espanya de fòrmula Kite, la qual cosa va permetre que es disputaren al camp de regates les cinc mànegues previstes i que va permetre l’oportunitat de mostrat les seues bones maneres sobre les embarcacions.

A les dos primeres, el valencià Alejandro Climent, ha deixava ben clares les seues intecions, aconseguint dos victòries parcials, per davant del rus Denis Taradin.

A la tercera mànega, amb un vent de 10 nucs, Climent va cometre algunes errades, cedint el triomf parcial al seu màxim rival, acostant-se així a la classificació general.

A la quarta, el vent va rolar al 110, obligant el comité de regates a canviar el camp de regates, amb el que els regatistes tingueren temps de recuperar forces. Ja amb la regata en marxa, els espectadors varen asistir a un dels moments més espectaculars d’esta Copa d’Espanya amb un gran «match race» entre Climent i Taradin a la segona «empopada», que va caure del costat del valencià per les dos caigudes del rus a la baliza de sotavent, que es va vore superat per l’alemany Gunnar Marc. D’esta manera, Climent guanyava la mànega i es garantia el titol de campió.

La quinta mànega, amb el titol resolt, va decidir-se per la «foto finish» després d’uan regata amb un vent de 12 nucs d’intensitat que va permetre tota la flota d’aconseguir velocitats superiors als 30 nucs, per damunt dels 55 quilòmetres per hora, fent les delícies del public que es trobava a la dàrsena de la marina El Portet.

Categorías Sin categoría