»
»
»
»
»
ATLETISME | Nou valencians a l’Europeu Sub-23 de Bydgoszcz

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Nou valencians a l’Europeu Sub-23 de Bydgoszcz

El Campionat d’Europa per a menors de 23 anys ha finalitzat a la ciutat polonesa de Bydgoszcz amb nou participants valencians, entre el que es trobaven quatre participants fèmines i cinc a la categoria masculina. Foto: Proyecto Fer.

L’actuació més destacada fou la de l’atleta de Valencia Esports, Fátima Diame (a la foto de portada) que va ser cinquena a la modalitat de triple salt amb una marca de 13.60, que a més a més participà també al salt de llargària, però no va aconseguir arribar a la marca per accedir a la final.

També destacada altra participació femenina, la de Carla Masip, que acabà en un meritòri sisé lloc a la prova dels 1500 metres lliures amb una gran marca de 4:21:63. La resta de fèmines no aconseguiren arribar a la final i tant Paula Ferràndiz en disc, amb una marca de 44.28 com Osarumen Odeh amb una marca de 55.66 en la modalitat de martell.

No tan exitosa fou la participació masculina, el millor resultat dels nostres el va aconseguir el decatleta Pablo Trescoli, acabant en dècima possició amb una marca combinada de 7569 punts. El velocista Dani Cerdán va arribar a les semifinals dels 200 metres lliures, però no va aconseguir temps per entrar en la final i va acabar a la sèptima plaça de la sèrie.

La resta de participants no van aconseguir marques per avançar i tant Álvaro Martínez, amb una marca de 2,11 a la prova de salt d’altura com els també saltadors Fernando Ramos (7,41) com Marcos Ruíz (15.59) a les modalitats de Longitut i triple salt respectivament, van quedar fora a la fase eliminatòria.

Categorías Sin categoría