»
»
»
»
»
CICLISME | L’equip Lointek gran dominador de la Volta a València Fèmines

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME | L’equip Lointek gran dominador de la Volta a València Fèmines

La II edició de la Volta a València Fèmines va concloure amb un gran dominador, l’equip Lointek que es va imposar a les tres etapes de les que disposava la cursa i va aconseguir vèncer també a la classificació general. Foto: FCCV.

La primera etapa entre València i Alçira va concloure amb la victòria d’Alba Martín, que seria la guanyadora de la classificació general de la cursa, per davant d’altres dos companyes de l’equip Lointek.

A la segona etapa, que consistia en donar cinc voltes a un circuit a la ciutat d’Ontinyent, la triomfadora va ser Eider Merino, qui va sorprendre a tots en un atac en solitari al poc de començar l’etapa per acabar culminant-la en solitari i donar la segona etapa al seu equip.

L’última de les tres, la que transcorria en la ciutat de Montcada, va guardonar Cristina Martínez, qui va aconseguir superar a l’sprint altres 3 companyes del Lointek per imposar-se a la darrera etapa. L’adventatge aconseguit per Alba Martín a la primera etapa va ser suficient per emportar-se la victòria final.

A banda del “maillot groc” el conjunt Lointek es va emportar la resta de maillots (regularitat, montanya, etc) a excepció del de la categoria Junior que va ser per a Sara Martín, la campiona d’Espanya, de l’equip Sopera-Ugeraga

Categorías Sin categoría