»
»
»
NATACIÓ-VÍDEO | Èxit de participació a la XXV edició de la Travesia a Nade a València

El passat 23 de juliol va tindre lloc la ja tradicional cursa a la ciutat de València que ha complit 25 anys i ho va celebrar amb un total de 900 nadadors.

En aquesta edició, a banda de la travesía, la cursa va coincidir amb el Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes, el que va fer que la Marina de València gaudira d’un ambient extraordinari.

Els guanyadors van ser Carlos Ribera del C.N. San Vicent en categoria masculina i Carolina Pradas del CN Castalia Castelló-Costa Azahar a la femenina.

A banda de la travesia principal, es va realitzar la cursa adaptada, on cada any més mitjans, l’han convertit en la principal prova adaptada a nivell autonòmic.