»
»
»
»
»
PÀDEL | La Federació valenciana treballa la tecnificació com a argument bàsic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | La Federació valenciana treballa la tecnificació com a argument bàsic

La primera meitat de 2017 ha vallgut per que la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana treballe amb els més jovens jugadors. Aprofitants els espaïs lliures que deixa el cal·lendari, ha programat fins a hui sessions d’entrenament especific tant a la pista com en sala.

El seguiment que han fet els tècnics de la Federació als torneigos nacionals i autonòmics de menors, han permés incidir en aspectes considerats com a primordials i que van des dels valors de l’esport en general i el pàdel particularment com la preparació física, la planificació de les competicions, la psicologia al voltant del rendiment esportiu, la importància de l’actitut a la pista i el control de les emocions en un partit, el joc en equip i la prevenció de lesions.

Alguns jugadors habituals dins del circuit autonòmic han sigut convidats al llarg d’estos tres mesos pel departament de tecnificació de la Federació per a transmetre les seues vivències competitives amb els menors que conformen l’èlit del pàdel valencià. Javier Palasí, Javier Rico i Juanmi Such han sigut alguns d’ells.

Estudis universitaris per als jugadors de pádel

També alumnes del màster d’anàlisi del rendiment esportiu i entrenament tècnic-tàctic de la Universitat de València, han realitzat estudis al voltant del control de l’ansietat en determinats moments del partit, prenent mostres a alguns menors durant la competició i els entrenaments.

La propera cita ja prepararà el Campionat d’Espanya de menors, a cel·lebrar-se entre el 5 i el 10 de Setembre a La Corunya.

 

 

 

Categorías Pádel