»
»
»
TENNIS | Bona actuació del Club de Tenis Dénia al Campionat d’Espanya infantil

El Club de Tenis Dénia és un dels més actius alhora de participar als torneigos que s’organitzen tant a la Comunitat Valenciana com més enllà del nostre territori.

Es passat cap de setmana, Màximo Luna, jugador del club alacantí en edat benjamí, va aconseguir ser finalista del torneig Tecnofibre cel·lebrat a les instal·lacions del Club de Tenis Gandia.

Uns dies abans, les jugadores cadets Neus Ramos i Inés Ramírez, i el també cadet Illia Kostyuk, destacaren a Alzira.

Ara parlem de l’equip femeni infantil d’este Club de Tenis Dénia, format per Andrea Redondo, Neus Ramos y Lucía Molines, que ha caigut als huitens de final del Campionat d’Espanya de la categoria, cel·lebrat al Club de Tennis La Salut de Barcelona, després de caure front el tercer cap de sèrie del torneig, UEM Tenispain de Madrid, per dos punts a un.

Tots els partits van fins el tercer set. El punt per al conjunt de La Marina el va aconseguir Andrea Redondo en guanyar Lidia González 6/1 3/6 i 6/1. Neus Ramos va caure front a Alba Propin 3/6 7/5 i 3/6 i per tant, la eliminatòria va acudir al punt del doble, on, a un gran partit, van caure 3/6 7/5 i 8/10 al supertiebreak final.