»
»
»
»
»
VOLEI-PLATJA | El castellonenc Pablo Herrera conclou cinqué el circuit mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEI-PLATJA | El castellonenc Pablo Herrera conclou cinqué el circuit mundial

Al costat del seu inseparable Adrián Gavira, han possat punt final al circuit mundial a la localitat alemanya d’Hamburg.

Només el tiebreak final va impetir que el castellonenc Pablo Herrera i el gadità Gavira disputaren les semifinals d’estra prova on acudiren com a unics representants espanyols en un torneig que va coronar els campions d’este World Tour.

Divendres jugaren un gran partit de huitens de final però en quarts, front als italians Nicoali i Lupo, van encetar l’encontre de forma immillorable guanyant a la primera mànega per 19 a 21. A partir d’ací, remuntada italiana, que guanyaren el segon set (21-14) i també l’ultim, que donava accés a les semifinals, per 15 punts a 11.

Pablo Herrera va declarar després de l’encontre que «el nostre side-out no va estar tan encertat al segon i tercer set i això ha sigut la clau. Ells han anant millorant el seu servici i també el treball per al bloqueig. Nicolai és un gran bloqueijador i Lupo defén molt be, així que és dificil jugar contra ells».

Per la seua banda Gavira va confirmar que els italians «van jugar molt be. Nosaltres guanyarem el primer set perquè puguerem fer alguns «caes» però ells es troben en gran moment i han mantés la confiança a la resta del partit. El seu joc de side-out ha sigut molt sòlid. Crec que hem jugat be, així que posem punt final a la temporada amb bones sensacions».

D’esta manera, Pablo Herrera i Adriàn Gavira completen el seu concurs a la prova final del circuit mundial amb un gran cinqué lloc.

 

Categorías Sin categoría