»
»
»
»
»
VELA | El Club Nàutic de Santa Pola, campió autonòmic per equips de la clase Optimist

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VELA | El Club Nàutic de Santa Pola, campió autonòmic per equips de la clase Optimist

El Club Nàutic de Santa Pola pren així el relleu del Real Club Nàutic de Torrevieja com a campió del Campionat autonòmic por clubes de la clase Optimist en impossar-se a la final als, fins ara, actuals poseidors del titol en aigues de la badia de Xàbia després de dos intenses jornades on també han participat el CN Alicante Costa Blanca, CN Campello, RCN Calpe, RCR Alicante, CN Altea, RCN Valencia i l’amfitrió: CN Jávea.

Els regatistes varen aprofitar unes molt bones condicions de vent a les aigues de la Marina Alta que va permetre completar en dos jornades la lligueta, es a dir, fins a 81 enfrontaments, amb molt equilibri, duels molt igualats, alguns d’ells resolts als ultims metres.

A la final, Torrevieja es possava per davant i al segon enfrontament, l’equip de Santa Pola igualava en victòries. El tercer duel anava a ser definitiu i tant els quatre regatistes de Torrevieja com els quatre de Santa Pola van donar un autèntic espectacle decantat finalment cap al grup de Santa Pola que es proclamava així Campió de la Comunitat Valenciana.

En parel·lel es va disputar també la regata per la medalla de bronze entre el Nàtic de Calp i el Club de regates d’Alacant, que va guanyar l’equip de La Marina, pujant al tercer esglaó del podi final. Per darrere, quinta plaça per al Club Nàtic d’Altea, sisé el Nàutic de València, seté en Club Náutic d’Alacant Costa Blanca, huitena posició per al Club Nàutic D’El Campello i nové lloc per al Club Nàutic de Xàbia.

Categorías Sin categoría