»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | La quarta prova de l’autonòmic de karts s’ha celebrat a Xiva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | La quarta prova de l’autonòmic de karts s’ha celebrat a Xiva

Amb gran éxit per als pilots de la Diputació de València i la Fórmula de Campeones del Circuit de la Comunitat Valenciana perquè fins a tres d’ells pujaren al podi.

Nerea Martí, júnior, i Hugo Naturil, cadet, en dos oportunitats cadascun, i Pedro Vilches, júnior, han sigut els pilots del programa «Entrena y Compite» que han destacat al traçat de Xest.

karts 1 ok

La nova lider de la categoria júnior és Nerea Martí, després dels dos podis aconseguits. A la primera mànega ha sigut segona després de fer una gran remuntada des de la part més endarrerida del pilot. El seu company d’equip Pedro Vilches, tercer a esta primera mànega, no ha pogut repetir podi a la segona en finalitzar sisé. Per la seua banda, Àlex Ochando ha mostrat una gran progresió i ix de Xiva amb un huité lloc com a millor resultat.

Als cadets, Hugo Naturil i Samuel Figueiras continuen millorant la seua formació al karting i a esta quarta cita de la temporada, s’han situat entre els millors. Naturil ha pujat al podi per primera volta esta temporada i ho fet doblement, com a segon a la primera mànega i com a tercer a la segona. Figueiras ha conclòs cinqué per una sanció.

Carlos Albiñana és el pilot més destacat entre els alevins, la categoria més menuda entre la Fórmula de Campeones, classificant-se entre els 10 primers en les dos mànegues, mentre que el seu company Daniel Dallakyan ha remuntat des de la fi de la graella inicial per a concloure quinzé a la segona mànega.