»
»
CICLISME | Ricardo Ten guanya la plata al seu debut mundialista al ciclisme

Com ja vam informar en golsmedia, Ricardo Ten va deixar la natació per dedicar-se al ciclisme paralímpic professional, una modalitat que ja li ha aportat la seva primera alegria. Foto: RFEC.

El mundial de ciclisme celebrat a Pietermaritzburg (Sudàfrica), va deixar el primer gran triomf per a Ricardo Ten, al aconseguir la medalla d’argent a la prova celebrada a de ciclisme en ruta categoria C1 al participar en l’esprint final.

El valencià va quedar entre els dos ciclistes germànics, Pierre Senska i Michael Teuber en un ràpid final on Ten va aconseguir seguir la roda del guanyador, però no el va poder superar finalment i es va haver de conformar amb la segona possició.

La prova de la categoria constava de 10 voltes a un circuit per completar els 60.4 quilòmetres finals dels que constava el mundial.