»
»
»
ATLETISME | Excel·lent participació als 10K de Castellar-Oliveral

Al voltant de mil atletes varen inscriure’s a la 10K de l’Horta Castellar-Oliveral, que també tingué distàncies més curtes, entre els 100 i els 2.000 metres.

Jorge Bardisa i Elia Fuentes, han sigut els guanyadors d’esta novena prova del Circuit solidari El Corte Inglés-Parc Natural de l’Albufera. Bardisa, del Club d’atletismo Automoción Moll amb un temps de 32:14, per davant de Javier García, del Maskarell.org, que arribà a un minut i tres segons i de Santi Brunet, del Mediterrànea, que ho va fer dos segons més tard.

Per la seua banda, Fuentes, del Club atletisme Serrano, va imposar-se amb un crono de 38:53, siguent segona Lucía Mocholí, també del Serrano, a tres minuts i 34 segons, i Mar Cebrià, que va superar la linia d’arribada 32 segons després.

Este circuit al voltant de l’Albufera, que té com a pretensió l’esport, la solidaritat i el mig ambient, encara té tres cites per davant: València, el Port de Catarroja i Sueca, on conclourà el 30 de Setembre.