»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | Cecilio: «El Levante UDDM vol competir tots els partits»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL-SALA | Cecilio: «El Levante UDDM vol competir tots els partits»

El calendari de la Lliga nacional de futbol-sala ha vollgut que el Levante UDDM siga l’ultim equip en botar a les canxes. Ho farà demà diumenge, a les 13 hores a la pista del Gran Canaria.

Poc més de 30 dies de treball de pretemporada per a l’equip valencià, que, amb sis cares noves, vol demostrar des de l’inici l’ambició del projecte blau-grana per a esta temporada.

Cecilio Morales, un dels supervivents de la temporada pasada comenta que «tenim unes sensacions molt positives. Ha sigut una intensa pretemporada, sense quasi descans. Espere que l’equip demostre el que reialment es respira en cada entrenament. Volem competir tots els partits».

A la seua segona temporada com a granota, este gran jugador cordoves vol continuar creixent amb el seu equip perquè «a nivell individual estic molt content. Estic amb confiança i em trobe molt be fisicament. Estem tots amb moltes ganes de començar».

La temporada pasada, el Levante UDDM tingué que protagonitzar un gran sprint final de curs per a obtindre la permanència, «l’aspiració de l’equip es vorà amb el transcòrrer de les jornades, pero sense enganyar a ningú, el primer és no passar els apurs de l’any passat, despres ja vorem. Esperem tindre una bona dinàmica i, sobretot, que l’afició disfrute amb l’equip cada setmana».

Amb la baixa de Pizarro per problemes musculars per a esta estrena lliguera a Gran Canaria, el Llevant te una important pedra de toc en esta primera jornada de la Lliga nacional de futbol sala.