»
»
»
»
»
HANDBOL | El Benidorm pateix la primera derrota de la ASOBAL a Conca

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | El Benidorm pateix la primera derrota de la ASOBAL a Conca

Esta volta ha sigut a Conca, davant la gran revelació ASOBAL del curs passat i que enguany continua buscant jugar competicions europees per primera volta en la seua història. En front, l’Handbol Benidorm que va empatar a la primera jornada de lliga a Valladolid i que en El Sargal ha comés greus erradesFoto: J.A. Lillo

Un inici igualat va donar pàs a uns grans minuts de Ciudad Encantada que es marxava al marcador amb fins a quatre gols d’avantatge gràcies a un treball defensiu que, després de l’encontre, Lidio Jiménez, tècnic local, va qualificar com a excel·lent. Tot i això, el Benidorm va refer-se gràcies a un gran Makaria a la porteria i el marcador al descans 11-10, deixava tot obert per al segon acte.

Però l’inici de la segona meitat de l’equip de Conca va ser imparable. Als dos minuts, Zupo Equisoain ja estava demanant un temps mort (14-10) però de res no va servir, l’avantatge local era cada volta millor. Leo Maciel i la defensa castellana van ser insuperables per als alacantins que només aconseguiren 8 gols en la segona part. El 24-18 final és aclaridor del que va ocorrer al parquet.

Dissabte vinent, l’Handbol Benidorm tractarà d’oferir la cara de local i aconseguir el dos de dos a l’Illa front el Bidasoa Irún, cuer de la ASOBAL i únic equip que encara no ha puntuat. Serà una gran oportunitat de comprobar la força benidormera a casa.