»
»
»
HANDBOL | Jornada negra per a l’handbol femení valencià

Tres derrotes a la tercera jornada de la Liga guerreras Iberdrola per als equips valencians de la màxima categoria de l’handbol nacional.

L’Handbol Castelló rebía a casa l’Aula de Valladolid després de la històrica victòria del cap de setmana passat que li permetia inaugurar el seu caseller de punts però va caure sense paliatius per 20-31 en un encontre on als quatre minuts ja perdia per 0 a 5. Els cinc gols de Noelia López son el més destacat del conjunt de La Plana.

Els altres dos representants de l’handbol valencià disputaven els seus partits a domicili. Derrota contundent de l’Elx Mustang a la canxa del KH-7 Handbol Granollers per 35-21, catorze gols de desavantatge que deixen ben a les clares la superioritat del conjunt català.

Més ajustat estigué el duel en Bilbao on l’Handbol Canyamelar va perdre 31-28 en un partit que va decidir-se als minuts finals perquè a cinc minuts per a la fi, el marcador registrava un empat a 27. A estos ultims minuts només Carlota Rubio va anotar per a les valencianes que van vore com s’escapava la victòria final. Els sis gols de Nitsan Dunay, Sara Bravo i Carlota Rubio van ser l’estilet ofensiu d’un Canyamelar València que encara té a zero el seu caseller de punts.