»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunt pateix una dura derrota a l’Ovni

I és que el partit estava guanyat. Era d’aquells que al descans penses que la feina està feta, però no. Dura derrota front l’Helvetia Anaitasuna per 20 a 23.

Aquells que marxaren de l’Ovni al descans no entendrien com este Fertiberia Puerto Sagunt va transformarse del doctor Jekyll a mister Hyde en els 10 minuts de pausa. El primer acte va ser de domini absolut pels homens de Nikola Milos. Amb una defensa perfecta, David Bruixola impresionant, i un bon treball en cada possessió que permetia que una volta Inestrosa, altra Spiljak o Moriñigo, anotarem amb certa facilitat. El marcador al descans ho deia tot 12-7.

Però en tornar del vestidor, els llançaments ja no hi entraven i la defensa ja no era la mateixa. Temps mort de Milos després d’un parcial d’1 a 5 que de res no va servir perquè els navarresos es posaven per davant al marcador i obligava altra volta a parar el partit per al tècnic saguntí que, ara si, donà la sensació de fer reaccionar els seus jugador, però va ser només un miratge. Els ultims minuts tornaren a ser un malsón per a Fertiberia que baixa fins l’avantpenultima possició de la taula de la Lliga ASOBAL després de la disputa de la quarta jornada.

Tres derrotes i una dinàmica a canviar dissabte vinent a Pontevedra. El Condes de Albarei Teucro espera.