»
»
»
TENNIS | Dani Gimeno-Traver, subcampió al Challenger de Roma

El jugador de castelló Dani Gimeno-Traver ha abastat la seua primera final de la temporada a l’ATP Challenger de Roma on s’ha vist superat pel serbi Filip Krajinovic per 6/4 i 6/3. El tennista de Nules, així, recupera de colp 176 llocs al rànquing profesional i torna a situar-se entre els 500 millors del mon, concretament, al 453.

Dani Gimeno va accedir el quadre final des de la fase prèvia i va superar al seu camí fins la final el quart favorit, el tennista local Marco Cecchinato. A les semifinals va guanyar el granadí Roberto Carballés per 6/2 i 6/4.

Però també hi hagué protagonisme valencià a l’altra semifinal on Carlos Taberner va caure amb l’a la fi campió, Krajinovic per un doble 6/1.

Dani Gimeno-Traver, qui va abastar el lloc 48 de rànquing ATP, hi havia aconseguit fins ara, en esta temporada, dos quarts de final als torneigos ITF Pro Futures de Santander i Sant Sebastià, en este calvari que està travessant amb les lesions i que el va dur a dir després de la final que «es tira en falta guanyar però el que més tirava en falta era jugar sense dolor».