»
»
»
VIDEO HANDBOL | A l’Handbol Benidorm se li escapen dos punts abans de visitar al Barça

Partit de gran equilibri el disputat a l’Illa de Benidorm on el Bidasoa Irún va guanyar per 24 a 27.

Al primer acte, cap dels dos equips aconseguía més de dos gols avantatge, amb empats encadenats, molts gols i bon espectacle, que va donar el 14/15 del descans favorable a l’equip basc.

Al segon acte, les defenses van millorar, sobre tot en l’equip de Jacabo Cuétara, que va deixar en només 10 gols l’arsenal ofensiu del Benidorm. Asier Zubiria es mostrava intactable aturant tots els balons que se li acostaven i així, l’avantatge visitant augmentava fins el 16/20 del minut 10. Zupo Equisoaín era coneixedor de que l’equip necesitava una ràpida reacció per a tractar de remuntar. I els seus jugadors ho interpretaren a les mil meravelles perquè amb només 10 minuts de partit per davant l’electrònic alacantí presentava un emocionant 21/22. Però va tornar a apareixer la vessant fosca del conjunt de La Marina, errades i precipitació que permeteren l’equip d’Irún endur-se la victòria final per 24 gols a 27.

I com que la lliga no te pausa, demà, el Benidorm jugarà una nova jornada de lliga, al Palau Blaugrana de Barcelona. Partit de tràmit davant el millor equip d’Espanya.

Fitxa tècnica:

24 – Handbol Benidorm (14+10): Makaria; Marchán (4, 2p), Robles, Esteban (1), Grau (3), Morales (1, 1p) i Pabán (7) -set inicial- Mijuskovic (ps), Rivero, Torriko (3), Eloy González (1), Esteban Salinas (3), Calderón i Corzo (1).

27 – Bidasoa Irún (15+12): Zubiria; Cavero (4, 3p), Beltza, Aldaba, Nonó (1), Popovic i Lancina -set inicial- Vázquez-Andueza (1), Crowley (3), Odriozola (1), Serrano (1), Renaud-David (1), Rodrigo Salinas (8), Azkue (7), Lancina i Ledo (ps).