»
»
»
»
»
»
VÍDEO WATERPOLO | El CN Sabadell Astralpool compleix amb el pronòstic i guanya la Supercopa a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO WATERPOLO | El CN Sabadell Astralpool compleix amb el pronòstic i guanya la Supercopa a València

Per primera volta arribava la Supercopa d’Espanya a la piscina d’El Cabanyal a València. Esta instalació municipal acollía la final de la Supercopa d’Espanya que en esta edició ha canviat el format i previament es van disputar les semifinals del torneig que van dur als equips de Sabadell i Mataró fins a la final.

Novena edició de la Supercopa d’Espanya que, fins ara, sempre hi havia guanyat el CN Sabadell. I hui, semblava que canviaria l’història quan als quatre minuts, l’equip del Maresme guanyava per 0/3 i uns minuts més tard per un alarmant 1/4, però un temps mort de David Palma, qui s’estrenava enguany, va fer que el conjunt vallesà igualara el marcador (5/5) amb el seu joc habitual. El parcial intermig ha sigut de 7/0 per a arribar a la fi del partit amb un clar 10/5, amb remuntada inclosa i un nou titol per a les vitrines de l’equip clarament dominador del waterpolo femení de les darreres temporades.

Golsmedia ha estat allí per a oferir-te en aquest reportatge algunes de les millors imatges del partit i escoltar les declaracions dels seus protagonistes, entre elles les subcampiones olímpiques Maica García, Pili Peña o Anni Espar.

CN Sabadell Astralpool: Laura Ester, Mati Ortiz, Anna Espar, Bea Ortiz (2), Gisela Farré, Paula Leiton (1), Marina Cordobés, Maica García (3, 1p), Pili Peña (1), Kiley Neushul, Olga Domènech i Judith Forca (3).

La Sirena CN Mataró: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith, Helena Lloret (1), Claudia Abad, María Bernabé , Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2, 1p), Marta Bach, Liana Dance, Ema Carevic i Carla Graupera (1).

Categorías NataciónVideos