»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | Un bon punt i un mal sorteig coper per a Peniscola Rehabmedic

Cinquena jornada a la Lliga nacional de futbol sala i primer empat (1-1) del curs per a Peniscola Rehabmedic a la complicada canxa del Catgas Energía just abans de conéixer el rival per als huitens de final de la Copa del Rei, el Movistar Inter. Foto: peniscolafs.com.

Per parts, gran partit el disputat a Santa Coloma, que es posava costera amunt ben aviat per a l’equip castellonenc ja que als sis minuts, l’excapità blau Juanqui anotava, en una jugada d’estretègia el 1-0, gol que, per cert, no va celebrar en senyal de respecte a l’afició peniscolana. A partir d’ací, tot el protagonisme per als porters que, amb intervencions de molt de mèrit, deixaren vora 30 minuts el marcador inalterat fins que Terry, en una jugada d’habilitat, va establir el definitiu empat a un.

Cinc jornades, quatre punts, i dissabte vinent una gran oportunitat per a sumar la segona victòria lliguera al municipal de Peniscola front el Naturpellet Segòvia.

I ja es sap que el rival per a l’eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rei serà Movistar Inter, que ja va golejar als homens de Cani a la primera jornada lliguera. Eliminatòria a partit unic que es disputarà, a més, a Torrejón de Ardoz, el dimecres de la setmana vinent.