»
»
»
JUDO | L’alzirenya Eva Fernández triomfa a la Copa d’Espanya de València

La jove Eva Fernández, del Judo club Alzira, va aconseguir la medalla de bronze a la Copa d’Espanya de la Comunitat Valenciana, que es va disputar al poliesportiu de Benicalap de València.

Eva va mostrar el seu bon moment i el gran futur que l’espera perquè encara es troba al primer any de categoria júnior. Va pujar al podi a la categoria de mes de 78 quilos a esta competició nacional que va reunir més de 200 esportistes de tota Espanya, amb presència també de judoques alemanys, búlgars i dominicans.

També va ser destacable l’actuació de Clara Guerrero, del mateix club alzireny, qui es quedà a les portes d’aconseguir el podi de la seua categoria i només va cedir al combat pel bronze. Per la seua banda, Ainhoa Revert va caure a la repeixca.