»
»
»
»
»
HANDBOL | Agustinos Alacant s’acomiada de la Copa del Rei per la porta gran

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Agustinos Alacant s’acomiada de la Copa del Rei per la porta gran

Era la primera volta que Agustinos Alacant rebia un equip de la Lliga ASOBAL i va aprofitar l’encontre per a celebrar una gran festa de l’handbol de la ciutat. La derrota per 31-38 i la consequent eliminació era el menys important.

La cita no ha defraudat en absolut, alacantins i gallecs han disputat un encontre de poder a poder, amb ritme alt i molt d’encert ofensiu. Això si, el primer gol sigué per a Agustinos. Natan Suárez aconseguia la que seria unica diferència positiva al marcador perquè des d’ací, el domini de Teucro va ser total arribant-se al descans amb un aclaridor 12-19.

El segon acte sigué per als espectadors. Espectacular. Gols de bella factura, grans asistències, 38 gols i el deliri per als 600 aficionats que es donaren cita a la catedral de l’handbol alacantí. El Teucro, amb Carlos García inspirat i l’hatibual efectivitat del cubà Yoan Balàzquez, 7 i 9 gols respectivament, no deixava lloc per a la sorpresa. En front, el tècnic d’Agustinos Alacant, Óscar Gutiérrez, feia que tots els seus jugadors gaudiren de l’experiència de jugar amb un equip gran d’Espanya, destacant Suárez, amb 9 gols, i Montoya amb 6.

D’esta forma, Agustinos Alacant diu adéu a la Copa del Rei amb el gran sabor de boca de superar l’anterior eliminatòria als llançaments de penal i poder haber rebut per primera volta en la seua història a un equip d’ASOBAL com el Condes d’Albarei Teucro. Ara toca centrar-se a la lliga i al llarg viatge a Cantàbria per enfrontar-se al Torrelavega.