»
»
»
»
VÍDEO FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic cau front a Naturpellet Segòvia en un partit molt polèmic

El 2-5 final no indica en absolut el que va ocòrrer al municipal de Peniscola. Derrota per al conjunt castellonenc en un encontre un tot el protagonisme sigué per a la parella arbitral.

I això que als tres minuts ja estaven guanyant els blaus després d’un gran revers de Juan Emilio qui, en vore l’eixida del porter segovià, col·locà l’exterior per a ajustar el baló al pal. Carlos Muñoz igualava per al castellans però Esteban tornava a aconseguir diana per a Peniscola. Era el 2-1. Ací ningú no pensava en la posibilitat de remuntada visitant. El partit estava completament controlat. Fins i tot quan Mauricinho era clarament derribat dins l’area. Penal. I errada de Terry. Immediatament després arribava la polèmica. Llançament des de 10 metres després que Peniscola cometera la sisena falta. Primer llançament aturat per Alberto. L’àrbitre ordena la repetició i el mostra la groga per avançar-se de la marca reglamentària. Segon llançament. Nova aturada. I es repeteix l’història. El col·legiat l’anul·la, ensenya la segona groga i expulsa al porter de Peniscola. El tercer tir es converteix en gol. 2-2. Poden comprovar el que va ocòrrer al vídeo que acompanya esta informació.

La segona part estigúe marcada per esta jugada. Peniscola ja no tenia un joc fluid. Buitre va avançar Segòvia i quan Peniscola va arriscar amb porter-jugador arribà la sentència visitant amb dos gols als ultims minuts d’Alvarito i Sergio. 2-5 final, derrota peniscolana que tindrà que millorar.

Demà, a les 21 hores, Copa del Rei. A Torrejón de Ardoz, Movistar Inter-Peniscola Rehabmedic.