»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Espectacular cap de setmana a Pego i Xiva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | Espectacular cap de setmana a Pego i Xiva

L’espectacle automobilistic del cap de setmana ha sigut de màxim nivell amb la disputa de la pujada de muntanya «Vila de Pego» i l’eslalom cel·lebrat al kartòdrom Lucas Guerrero de Xiva.

D’una banda, a Pego i amb l’organització del Club automobilisme Gandia, s’ha disputat la primera edició d’esta pujada amb les victòries d’Augusto Lezcano, Raúl Borreguero i Ángel Vañó a les categories reservades a monoplaces, turismes i regularitat. Especialment meritòria i sorpresiva va resultar la victòria de Lezcano en monoplaces per davant de dos habituals a la modalitat com ara Toni Ariete i Nacho Aviñó. Entre els car cross, Pedro Luis Fernández, sigué el més ràpid pujant fins a la cinquena posició de la general. Entre els turismes, imperial Raúl Borreguero amb quasi set segons d’avantage sobre Miguel Porcar. El podi el completava l’andalús Benítez amb un sorprenenet Renault GT turbo.

Pel que fa als karts, Pedro Luis Fernández hi era el més ràpid, ara front a tota la competència de la prova adjucant-se la victòria final. Es completava el podi amb dos vehicles també del tipus car cross conduïts per Francisco Castillo i Rafael Lozoya que ocuparen, respectivament, la segona i la tercera posició a la prova.

Categorías AutomovilismoMotor