Sin categoría
»
»
»
»
»
VIDEO PÀDEL | Espectaculars finals a la prova de l’autonòmic a Novelda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VIDEO PÀDEL | Espectaculars finals a la prova de l’autonòmic a Novelda

El Campionat autonòmic de pàdel per a menors ja va esgotant les ultimes proves.

El torn el passat cap de setmana va ser per al Club de pàdel Fondonet en Novelda, que va acollir una prova amb rècord d’inscripcions i amb unes finales espectaculars. El gran partit del cap de setmana el protagonitzaren Carlos López i David Martínez, jugadors en categoria júnior, que van superar a Mario Ortega i Isidro Tormos per 6/3 4/6 7/5. 

Els guanyadors benjamins sigueren Pablo Villarroya i Pere Miralles, que van fer valdre la seua condició de primers caps de sèrie, i Daniela Valiente i Yaiza Hualing en categoria femenina, que va disputar-se a la modalitat de lligueta.

Els alevins guanyadors sigueren Lucía Peralta i María Alcantud que guanyaren a la final a Lucía Fernández i Paula Donate per 6/4 6/7 6/4 en una gran final. Daría García i Vìctor Lloret també es proclamaren campions en superar a Nicolás Sánchez i Pablo López a la final per 6/4 6/7 6/2 en un espectacular quadre de 32 parelles.

No hi hagueren sorpreses als quadres infantils, David Cerdán i Javier Peiró sigueren guanyadors, com també Lidón Gallego i Julia Escardó, que també necesitaren de tres sets per a guanyar la final. Pel que fa als cadets, una volta més, Marina Martínez Lobo, fent parella amb Cristina Musial, guanyaren. També Jorge Ferré i Yerey Cabota, en xics.