»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunt juga esta nit partit avançat de la lliga ASOBAL

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunt juga esta nit partit avançat de la lliga ASOBAL

Serà a les 20:30 hores a l’Ovni quan Fertiberia Puerto Sagunto comence el partit front el sempre perillòs Ademar de Lleó.

Novena jornada de la Lliga ASOBAL  que s’avança per la disputa de competicions internacionals del conjunt castellà. Rival incòmode i, potser, una gran oportunitat per al conjunt valencià de disputar un encontre sense complexes davant un dels grans de l’handbol espanyol.
Al conjunt de Nikola Milos continua de baixa Alfredo Sorrentino, lesionat a l’aductor esquerre i a qui se li esperava per a esta nit però encara no ha conclòs la seua recuperació i tindrà que vore el partit des de la graderia. Recordem que l’equip del port arriba després de caure derrotat front l’Àngel Ximenez Puente Genil.

Per la seua banda, Ademar de Lleó no està fent, ni molt menys, una gran temporada. Va perdre front a Anaitasuna i Guadalajara, encara que, això si, va superar contundentment a Teucro a la darrera jornada. Amb el mitic Guijosa a la banqueta, Ademar voldrà tornar als llocs més alts de la classificació on continuen FC Barcelona i Anaitasuna.

S’espera una gran entrada de públic al pavelló saguntí.