»
»
»
»
»
GOLF | Benidorm acollirà una prova del PGA Tour Senior en 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

GOLF | Benidorm acollirà una prova del PGA Tour Senior en 2018

La Diputació d’Alacant en una reunió amb l’alcalde de la localitat alacantina, Toni Pérez, han tancat els detalls per a que una prova del PGA Tour Senior es dispute a la capital de la Costa Blanca. Foto: FGCV.

El PGA Tour Senior congregarà als millors jugadors majors de 50 anys de tot el mon, i els aficionats a aquest esport podràn veure grans llegendes en unes dates que encara no s’han acordat oficialment, però que serà quasi al final de l’any natural 2018, doncs s’ha de reunir encara els professionals del sector i els directius del Villaitana Golf, espai on es celebrarà la cita.

El màster ja ha estat presentat a Londres, al World Travel Market, la fira mundial del turisme, que va ser l’escenari perfecte per la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, que va estar present.

Així doncs, la ciutat de Benidorm veu recompensada amb aquesta prova totes les inversions realitzades a les millores dels camps de golf de la zona, i que genera uns 440 millons d’euros, un 1% del PIB, a la provincia d’Alacant.

Categorías Sin categoría