»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto torna a caure a l’Ovni en una nit freda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto torna a caure a l’Ovni en una nit freda

No está siguent una temporada senzilla per a Fertiberia Puerto Sagunto. Anit va tornar a caure a l’Ovni per 21 a 30 front el Logroño La Rioja.

Un partit més per a oblidar en esta llista que comença a ser perillosament llarga. I més enllà de que ahir va visitar el pavelló valencià un gran equip de la lliga ASOBAL, encara que en places molt baixes de la classificació, la sensació és que l’equip va perdent el seu patrimoni més important, la connexió entre l’equip i la graderia.

Els aficionats cridant la banqueta per a demanar canvis, reclamant la presència de jugadors com ara Inestrosa en pista en detriment d’alguns altres que continuen sense donar la mesura de les seues posibilitats, és la prova més evident de que la situació de Fertiberia Puerto Sagunto penultim, en zona de descens, amb només 2 victòries en 11 jornades, mereix una reflexió.

De com està confeccionat l’equip, de les peces que no estan funcionant, de les connexions entre la banqueta i la pista… i la graderia. Del rendiment en general de tots… excepte de la graderia, que sempre ho dòna tot. Aconseguint només 8 gols en la segona part és imposible guanyar cap partit a una competició tan exigent com l’ASOBAL. I encaixant 30 tampoc es senzill no caure derrotat. Tan cert és que poques coses estan funcionant en l’equip com que encara s’esta a temps de redreçar el romb d’una nau que necesita molt de treball abans d’enfonsar-se.

Ja ni Buisedu funciona. Ahir només 5 gols. Ni la roja a Garabaya va servir per a equilibrar el nivel d’agresivitat defensiva. L’Ovni va quedar-se anit molt fred. Massa. Novembre ja és història per a Fertiberia Puerto Sagunto. Ara hi ha 10 dies per a treballar. Valladolid, el 2 de desembre sera la propera parada.