Galería fotográfica
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El Xàtiva femení fa història i es classifica per a la Copa Princesa d’Astúries// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | El Xàtiva femení fa història i es classifica per a la Copa Princesa d’Astúries// Fotos

El volei Xàtiva va aconseguir una contundent victòria per tres sets a zero front al CV Esplugues, conclou la primera volta de la lliga en segona posició, i es classifica per a la disputa de la fase final de la Copa Princesa d’Astúries. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

L’equip de José Antonio Salinas jugava a casa i era conscient de que ho tenien a l’abast. Depenien de si mateixes despres de la jornada anterior. Tenien que guanyar el partit i no cedir més d’un set. No sigueren necesàries les càbales. Per la via ràpida, el conjunt de La Costera va aconseguir la victòria per tres a zero en un partit que estigué controlat en tot moment.

Una gran actuació colectiva, sobre tot al primer set, que va concloure amb parcial de 25-19, i amb més dubtes als altres dos on hi hagueren més nervis, propis de la situació. 25-22 i 25-23 sigueren els marcadors front a un equip català que tingúe en Micaela Rosell un autèntic mal de cap de al CV Xàtiva amb els seus 14 punts.

Així, la primera volta ha finalitzat amb dos equips valencians a les primeres places. El CV Elx Vizuisport, líder amb 28 punts i l’equip de Xàtiva, segón amb 25.

Xativa Voleibol - CV Esplugues (Paula Marí)