»
»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | El Levante UD supera al Peniscola Rehabmedic en un final trepidant

El derbi de la Comunitat Valenciana a la Lliga nacional de futbol sala va suposar la victòria per al Levante UD per quatre gols a tres amb gol en l’ultim segón.

Des del primer minut es va vora com el ritme era trepidant. Els dos equips arribaven amb claredat fins l’area rival però els porters agafaven tot el protagonisme. Ni hi havia manera de superar-los. Els dos entrenadors hi havien plantejat el partit de forma que el gol no arribà fins els quinze minuts quan Cecilio va aconseguir obrir el marcador per al Levante. L’encontre estava tan equilibrat que poc més de 30 segons tardà Peniscola en empater. Ivan Rumbo aprofitava una asistència de Michel per a establir l’un a un.

El descans va servir per a augmentar l’agresivitat a la pressió. Peniscola va repetir la jugada del primer gol i Rumbo va signar el doblet. Primera remuntada del partit. Ara manaven al marcador els castellonencs. Però a la jugada següent, Tripodi tornava a empatar. Dos a dos. Immediatament, targeta roja per a Esteban i el Levante aprofitava els dos minuts de superioritat numèrica per a fer el tercer mitjançant Thiaginho. Segona remuntada. Ara guanyava el Levante. I quan el marcador ja descomptava els ultims segons, Bagatini, jugant amb samarreta de porter, i d’esperó, va fer l’empat a tres que semblava definitiu. Però al partit encara li faltava un gol, a falta d’un segón, aconseguit per Tripodi i que suposava el 4-3 definitiu.

Amb la victòria el Levante està a un punt de la zona que classifica per a la Copa d’Espanya i Peniscola Rehabmedic està a tres punts del descens.