Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Espectacular clinic de Maurizio Cremonini sobre minibàsquet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | Espectacular clinic de Maurizio Cremonini sobre minibàsquet

És Maurizio Cremonini, un dels més prestigiosos tècnics de formació del món. Actualment exerceix com a responsable de l’area de minibàsquet de la Federació italiana i va donar un excel·lent clinic per a entrenadors dins del plà de formació continua de la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Cremonini compta a la seua trajectòria la realització d’alguns projectes d’educació esportiva en primària i és autor de llibres i guies tècniques sobre minibàsquet. Amb la col·laboració de València bàsquet, va plenar-se la canxa central de l’Alqueria del bàsquet per a vore com l’italià exposava aquells aspectes concrets de la metodologia d’entrenament i també va tractar de traslladar al context del minibàsquet les possibles adaptacions al canvi a la cistella, presentant recursos i estratègies metodològiques que es poden implementar.

El minibàsquet és cada dia més important a l’impuls del bàsquet i amb la presència de Cremonini de ben segur que jugara al seu creixement. La resposta dels entrenadors que hi han acudit ha sigut immillorable perquè és l’activitat que ha reunit a major nombre d’asistents.

Este plà de formació continua de la valenciana continuarà el dia 19 a Crevillent amb Juanvi Abad, director esportiu i entrenador del BF San Blas d’Alacant qui parlara de l’atac contra zona. 

Categorías Bàsquet