»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Castalla, Vinalesa i Massamagrell acolliran els jocs esportius de frontó per parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Castalla, Vinalesa i Massamagrell acolliran els jocs esportius de frontó per parelles

Aquest cap de setmana continuen els provincials d’Alacant i València en aquestes tres localitats: Castalla, Vinalesa i Massamagrell.

Dissabte continuara la segona fase dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles, en els poliesportius de Castalla, Massamagrell i Vinalesa. A València, es disputaran els quarts de final del provincial, amb 42 equips, en competició representant a 17 escoles: Vinalesa, Meliana, El Puig, Oliva, Genovés, Montserrat, la Pobla de Vallbona, Algimia, Massamagrell, Massalfassar, Marquesat, Moixent, Llíria, Piles, València-IES Font Sant Lluís, Sueca, i Borbotó. Les escoles més destacades en aquesta ronda són: Oliva, amb 8 equips i El Puig, amb 7 equips que tenen representació en les cinc categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. A les 9 hores, començara la competició a Massamagrell i a partir de les 10 hores, a Vinalesa. Dissabte 23 de desembre es jugaran les semifinals del provincial de València.

 

A Alacant, es disputaran les semifinals del provincial, on només queden 20 equips, 4 equips per categoria representant a 11 escoles: Benissa, Ondara, Orba, Beniarbeig-El Verger, Pedreguer, Agost, Laguar, Petrer, Sella-Relleu, El Campello i Castalla, la revelació d’aquesta temporada. A partir de les 10 hores començara la festa de les escoles de la província.

 

Les finals provincials es disputaran durant el mes de gener a Alacant i València.

Categorías Sin categoría