»
»
»
VOLEIBOL | Doble derrota per als equips de superlliga de Xàtiva

Amb males sensacions va tancar-se l’any 2017 al pavelló de Xàtiva on els dos equips de superlliga 2 van perder els seus partits.

L’equip masculí va caure front el Poles i Tales de Manacor per un set a tres. El conjunt balear va mostrar la seua condició de lider amb una gran efectivitat ofensiva. El primer set va caure del costat visitant per 20 a 25. La segona mànega sigué una miqueta més igualada però les errades no forçades van donar el triomf altra volta a l’equip de Manacor, pel marcador de 19 a 25. Tot va canviar al tercer set amb una millora substancial del conjunt de Xàtiva que amb una gran recepció va guanyar-lo per un ajustat 26 a 24. Però el lider no volia arribar a la cinquena i definitiva mànega així que va accelerar per a anotar-se el quart set sense major problemes per 16 a 25.

A la superlliga 2 femenina, sorprenent derrota del Xàtiva volei front a un gran Volei Grau de Castelló per zero a tres. Les locals, gran revelació del primer tram de la lliga no estigueren tan segures com en altres vesprades i l’equip grauer va jugar un encontre molt complet. El final del primer set va ser clau. El marcador va viatjar des de l’empat a 16 fins el 20-25. Va ser una espenta important a la moral del conjunt visitant, que dominà també els altres dos sets per 19-25 i 17-25. És la primera victòria de la temporada per al Grau de Castelló mentre que el volei Xàtiva femení continua quart a la taula de classificació.