»
»
»
»
»
PÀDEL | Els mestres del pàdel valencià revaliden els seus titols

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PÀDEL | Els mestres del pàdel valencià revaliden els seus titols

Les dos parelles que han encapçalat el rànquing de pàdel de la Comunitat Valenciana al llarg de 2017 han aconseguit el titol al torneig de mestres que s’ha disputat a Castelló.

Els germans Josete i Javi Rico i Tamara Icardo i Lorena Figueres han complit els pronòstics i han revalidat el titol abastat l’any passat.

Sense aparents dificultats ho ha fet la parella formada per Lorena Figueres, veterana jugadora de Gandia, que al costat de la jove Tamara Icardo, valenciana de 22 anys, que enguany ha conclòs la temporada com a jugadora 28 al rànquing del World Pàdel Tour. Van superar en semifinals a Estela Francés i María Rodríguez sense exigir-se massa mentre que a la final, també en dues mànegues, va desfer-se d’Andrea Medina i Idoia Martín en una gran demostració de superioritat. Així tanquen el segon any consecutiu sense cap derrota. Tota una fita per a esta parella que està fent història al pàdel valencià.

La categoria masculina va ser una altra història, encara que va concloure de la mateixa manera. Els liders del rànquing i actuals poseidors del titol de mestres, tornaren a guanyar. Josete i Javi Rico tingueren que acudir fins el tercer set tant a la semifinal, que disputaren front els jovens Àlex Arroyo i Edu Alonso, como a la gran final on tingueren enfront als alacantins Christian Ramos i Miguel Àngel Solbes. En els dos casos, els germans Rico tingueren que fer valdre el seu millor repertori de colps per a aconseguir revalidar el titol de mestres del pàdel masculí valencià.

 

Categorías Pádel