»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Nítida Alzira conclou 2017 com a lider de la tercera divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | El Nítida Alzira conclou 2017 com a lider de la tercera divisió

 

El grup XIV de la tercera divisió de futbol sala ja ha dit adéu fins al pròxim any. El Nítida Alzira passarà les vacances nadalenques sent el líder de la categoria després d’acumular vuit victòries seguides. L’última fou dissabte, en el Palau d’Esports, on el conjunt de Correal es va imposar per 5 gols a 2 al Borriana-Bisontes ‘B’.

Tot i això, fou l’equip castellonenc l’encarregat d’obrir el marcador quan se superava l’equador del primer temps. L’actual màxim golejador de la lliga, David Juan, encetà la vesprada en el Palau d’Esports. Però el Nítida no tardà a respondre. El cullerenc Carlos Villarrasa posà les taules dos minuts després. Els locals aconseguiren posar-se per davant abans del descans gràcies a un gol de José Carlos.

En la segona meitat, Borriana anotà per a igualar el marcador altre cop. Un empat que no tardà a desfer Cris en finalitzar un ràpid contracolp segons després. Els de casa generaren ocasions per a augmentar l’avantatge, però la manca d’encert en la finalització provocà que el resultat es mantinguera fins als últims minuts. Xusi, amb el conjunt castellonenc jugant de cinc, va tancar el marcador amb dos gols.

Amb esta són huit les victòries consecutives que acumula el Nítida Alzira. El futbol sala tornarà en 2018 al Palau d’Esports d’Alzira, encara que el primer compromís lliguer per als de Braulio Correal serà el dissabte 14 de gener en Alboraia.