»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Nova concentració de les seleccions inferiors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Nova concentració de les seleccions inferiors

La localitat de Massamagrell acollira dema, a partir de les 16 hores, una nova concentració de les seleccions inferiors de pilota valenciana.

Les seleccions inferiors femenines i masculines entrenaran en el Poliesportiu de Massamagrell per segona vegada en 8 dies per a seguir entrenant-se i preparar el pròxim esdeveniment internacional, l’Europeu de joves. Les xiques començaran a entrenar a partir de les 16 hores i els xics a partir de les 18 hores.

Este és el llistat de convocats per als entrenaments: Femení sub15: Aina CPV Meliana, Marina CPV Algimia, Laura CPV Alfàs del Pi, Carmen CPV Castellón de la Plana, Judith CPV Laguar i Ángela CPV Faura. Femení sub17: Aida CPV Moixent i Adriana i Irene CPV Borbotó i femení sub19: Mar CPV Bicorp, Victoria CPV Rafelbunyol i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger.

Pel que fa a les seleccions masculines, estos son els jugadors convocats: sub15: Alejandro CPV Monserrat, Xavi i Joan CPV Beniarbeig-El Verger, Jordi i Vicent CPV Massamagrell, Abel CPV Moixent, Pepe CPV Almassora i Marc CPV Orba; els sub17 son Carlos i Javi CPV Bellreguard,. Alex CPV Petrer, Albert, Mario i Marc CPV Tavernes Blanques, Pepe CPV Albuixech i Diego CPV Onda. I els sub19 Paco CPV Benidorm, Álvaro i Joan CPV Orba, Héctor CPV Sueca, Carlos CPV Rafelbunyol i Guillem CPV Alginet.

En Pasqua hi haura noves concentracions de seleccions inferiors en les seus d’entrenament de la selecció de pilota.

Categorías Sin categoría