»
»
»
»
»
RUGBI | Es preveu gran partit esta vesprada al camp de riu de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Es preveu gran partit esta vesprada al camp de riu de València

Primer partit de l’any al camp del riu per al CAU València. Sera a les cinc de la veprada front el tercer classificat de la lliga de divisió d’honor B del rugbi espanyol, el Fénix de Saragossa.

Diu Ricky Andrew, entrenador del CAU, que creu que vorem un gran partit. És una nova prova per a mesurar el creixement de l’equip. Juguen segon i tercer en un encontre on es posara a proba la capacitat de l’equip valencià per a reinventar-se per la quantitat de lesions i sancions que arrosega. Per a Andrew és un partit de màxima dificultat perquè «tenim baixes i ells estan forts però com sempre dic, les absències d’un son oportunitats per als altres. Continuarem jugant igual, tractant de ser protagonistes, portant el pes del joc».

L’entrenador irlandes sap que el seu rival és molt perillós, «al partit d’anada a sa casa guanyarem però ara ells son millor equip, estan jugant millor i no crec que es partit siga semblant al que jugarem a Saragossa. Ells sempre milloren amb el pas de la temporada. Son forts i sera dur».

Andrew no creu que els dos partits consecutius sense guanyat que acumula el CAU a les dos ultimes jornades, front a Tecnidex València i BUC de Barcelona, vajen a influir en l’anim de l’equip. «Els partits passats serveixen per a vore quines coses no hem fet be però res més, també a eixos partits ferem moltes coses be. Insistir al nostre joc, ser capaços de desenvolupar-lo, eixe és l’objectiu».

 

 

Categorías PolideportivoRugby