Sin categoría
»
»
»
»
»
VÍDEO MOTOCICLISME | Espectacular homenatge a Àngel Nieto en Cullera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO MOTOCICLISME | Espectacular homenatge a Àngel Nieto en Cullera

Amb la presència de «Gelete Nieto», fill del millor pilot espanyol de l’història, el motoclub Cullera, tota la ciutat i, en general, el motociclisme valencià i espanyol van retre un sentit homenatge a Àngel Nieto.

Amb el Premi internacional de Cullera 2018, Memorial Àngel Nieto, vora 100 pilots han acudit a un event multitudinari. El president del Motoclub Cullera i gran amic personal de Nieto, ha protagonitzat els moments més emotius de la matinal motera.

Tot el traçat estava fet pensant en el 12 + 1 voltes campió del món. Un circuit de 1.200 + 100 metres amb 21 + 1 revoltes, i pilots tan reconeguts com Manuel «Champi» Herreros, Tito Rabat, Héctor Barberá, Héctor Faubel, Jorge Navarro, Álex Debón, entre d’altres a més del local Vicente Pérez. La llista de pilots convidats que han participat a l’exhibició han sigut: Armando de Bullit, Cesar Gracia , Joaquín Gali, Ramón Gali, Francisco Javier Grau Pastor, Vicent Llinares Ferrando (Percalero), Andrés Anetos, Juan Miguel Momparler (Macaper), Enrique Sala, Francisco Carbonell i Francisco Oltra.

També s’han disputat tres carreres que han fet les delícies del públic que ha omplit tot el recorrgut. A la categoria supermotard han destacat Jorge Climent, Vicente Juan Mata i David Jiménez, a la carrera de 250 cc de motos clàssiques han participat, entre altres, Sergio Fuertes, Juan Carlos Espí, Javier Triguero i Miguel Cortijo. La categoria més nombrosa, la de 80 centimetres cúbics, ha vist les cabrioles de Javier Beneyto, Fran de la Dueña, Sergio Ballesteros, Juan Miguel Salazar, Domingo Romero i Mario Nicolas.