Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Destacada actuació de Sergio Jiménez i Caridad Jerez en el Gran Premi Ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Destacada actuació de Sergio Jiménez i Caridad Jerez en el Gran Premi Ciutat de València

Amb més de 300 atletes al velòdrom Luis Puig de València es va posar en marxa la trilogía atlética que van a formar el Premi Ciutat de València, les copes del Rei i de la Reina i el Campionat d’Espanya absolut.

Caridad Jerez, atleta balear del FC Barcelona, especialista en tanques i Sergio Jiménez, migfondista madrileny del AD Marathon, han sigut els més destacats. Jerez, en una emocionant final de 60 metres tanques, ha superar a Annimari Korte per només dos centèsimes. El seu temps, 8:38. Per la seua banda, Jiménez, ha guanyat els 3.000 metres amb una marca de 7:54:83 quedant-se a poc més de dos segons d’aconseguir la minima necesària per a aconseguir plaça al mundial d’atletisme.

L’atletisme valencià ha tingut a l’eterna Concha Montaner, ara en el CA Playas de Castellón, a la seua millor atleta amb un registre de 6.11 metres al bot de llargària. Per la seua banda, l’alacantí Daniel Andújar, qui també pertany a l’equip castellonenc, ha guanyat els 600 llisos amb un crono de 1:17:26.

De la resta de marques destacades, la gallega del CA Valencia Esports Solange Andreia Pereira, va ser la millor als 800, l’argentí Jorge Caracassis amb 6.74 segons va guanyar els 60 llisos, Joaquín Millán va superar tots els seus rivals al llançament de pes, Lucía Rodríguez, del CD Nike Running, amb 4:22:16 va guanyar els 1.500 femenins. Tot davant una graderia entregada que també calfa per al Campionat d’Espanya de febrer.

Categorías Sin categoría