»
»
»
»
»
HANDBOL | Sergio Berrios ultima la preparació de Fertiberia Puerto Sagunto per a la segona volta de la Lliga ASOBAL

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Sergio Berrios ultima la preparació de Fertiberia Puerto Sagunto per a la segona volta de la Lliga ASOBAL

Encara amb dues setmanes per davant per a ultimar la preparació de Fertiberia Puerto Sagunto de cara a la tornada de la Lliga ASOBAL, Sergio Berrios tracta de engranar totes les seues peces per a aconseguir l’objectiu d’eludir el descens de categoria.

El treball fisic que esta duent a terme David Bruixola i el treball tàctic i, sobre tot, psicològic de Berrios, vol plasmar-se en la tornada a la competició. Abans, quatre partits amistosos per a esta pretemporada hivernal. Dos d’ells ja jugats, tots dos amb derrotes front el Ciudad Encantada, a Conca, per 34 a 29 i front l’Handbol Benidorm, per 28 a 25 després de jugar una gran primera part.

Estos dos conjunts tornaran visita a l’Ovni que, per tant, es prepara per a una doble cita d’amistosos. Dimecres, a les 20:15 serà l’equip de Conca qui visite els valencians mentre que es prepara el derbi entre els dos representants ASOBAL de la Comunitat Valenciana per a dissabte a les 18:30.

La competició tornara per a Fertiberia Puerto Sagunto el primer dissabte de Febrer front l’inabastable FC Barcelona, per tant, el primer test seriòs per a calibrar sera el 10 de febrer a la canxa del Zamora, equip que marca en este moment la salvació.