Galería fotográfica
»
»
»
»
»
ATLETISME | Burjassot brilla en el Campionat d’Espanya de 50 quilòmetres marxa// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Burjassot brilla en el Campionat d’Espanya de 50 quilòmetres marxa// Fotos

La localitat valenciana de Burjassot ha sigut seu de este històric campionat d’Espanya de marxa atlética, el 88 de l’historia per a l’atletisme masculí i el primer per al femení.

Així, Julia Takacs, naixcuda a Hongria ara fa 28 anys i nacionalitzada espanyola al 2008, s’ha convertit en la primera campioa nacional de la distància, que es programava per primera volta, amb una nova plusmarca de 4 hores 13:32.

En categoria masculina, Marc Tur, d’Eivissa, entrenat per José Antonio Quintana, ha superat l’alacantí Luis Manuel Corchete un  poc més enllà del quilòmetre 40 i s’ha fet amb el titol per davant de Benjamín Sánchez i de l’històric Jesús Angel García Bragado. Tur repeteix el titol que ja va aconseguir ara fa quatre anys.

Takacks, atleta del Playas de Castellón, entrenada per Montse Pastor, ja hi havia demostrar la seua qualificació en proves més curtes com els 5.000 en pista i ja havia sigut campiona dues vegades als 20 quilòmetres però ara ho ha aconseguit en el recorregut màxim. Per darrere de Takacks han creuat la linia d’arribada Ainhoa Pinedo i Dolores Marco, això si, a més de cinc minuts de la guanyadora.

Campeonato de España de Marcha en Ruta Burjassot (Paula Marí)